ARCFOX stratégiai együttműködést ír alá spanyol kikötővel, a kínai elektromos járműmárka hivatalosan is betör az európai piacra.

2024-02-23

 

február 15-én az ARCFOX, egy kínai elektromos járműmárka, stratégiai együttműködési megállapodást kötött Spanyolország Galicia régiójában található Ferrol Kikötőhatósággal. Ez a lépés lehetővé teszi számukra, hogy a Ferrol-i Kikötőt használják az európai piacra szánt elektromos járműveik importbázisaként. Az ARCFOX járműveit, melyeket az európai autótervező, Walter de Silva által tervezett és a Magna zhenjiangi, Kínában található gyárában gyártottak, már két modell esetében kiadták az Európai Unió Kis Sorozatú Típusengedélyét (SSTA), további modellek pedig az EU Teljes Járműtípus Engedélyezésére (WVTA) várnak.

微信图片_20240222141427

Jane Zheng, a Kínai Elektromos Jármű Korlátozott (CEV) Vállalat vezérigazgatója és az ARCFOX kijelölt exportőre, elmondta, hogy az ARCFOX járművei várhatóan 2024 áprilisában érkeznek meg Spanyolországba. Az importbázis kialakítása Ferrolban mellett, egy európai alkatrész központot is létrehoznak, valamint az ARCFOX működési és ügyfélközpontját, az ARCFOX EU-t 2024 márciusában Frankfurtban, Németországban mutatják be. Az ARCFOX mint új szereplő az európai elektromos járműpiacon, teljes körű szolgáltatásokat kínál az európai vásárlóknak, beleértve egy 6 éves/150 000 kilométeres alapgaranciát, 8 éves/150 000 kilométeres motor és elektronikus vezérlési rendszer garanciát, 10 éves/200 000 kilométeres energiatároló garanciát, és egy 12 éves korrózióvédelmi garanciát.

Zheng hozzátette, hogy a CEV egy olyan platformvállalat, amely elősegíti a kínai elektromos járműmárkák nemzetközi terjeszkedését, és támogatást nyújt az ARCFOX számára az európai piacra való belépés minden aspektusában, többek között a piaci promóció, importvám-kezelés, terjesztés, kereskedői és töltőhálózatok kiépítése, utógondoskodás, alkatrészszállítás és információbiztonság területén.

A kínai elektromos járműmárkák, mint az MG, BYD, NIO és mások már beléptek az európai piacra, de ezen márkák sikeressége több tényezőtől függ, mint például a márkaismertség, a kereskedői hálózat és a töltési infrastruktúra fejlesztése. Az ARCFOX-nak ezért erősítenie kell márkajelenlétét Európában, bővítenie kell kereskedői hálózatát és javítania kell a töltési infrastruktúrát az európai vásárlók körében való elfogadottság növelése érdekében.

"Az ARCFOX modellek erős vázszerkezettel és reakcióképes kezelhetőséggel rendelkeznek, az európai kommunikációs hálózatokho

Top of Form

Bottom of Form

Haftungsausschluss: Dieser Artikel wurde aus anderen Medien reproduziert. Der Zweck des Nachdrucks besteht darin, mehr Informationen zu vermitteln. Dies bedeutet nicht, dass diese Website ihren Ansichten zustimmt und für ihre Authentizität verantwortlich ist und keine rechtliche Verantwortung trägt. Alle Ressourcen auf dieser Website werden im Internet gesammelt. Der Zweck des Teilens dient nur dem Lernen und Nachschlagen aller. Wenn eine Verletzung des Urheberrechts oder des geistigen Eigentums vorliegt, hinterlassen Sie uns bitte eine Nachricht.
©Urheberrechte2009-2020Marktfenster      Kontaktieren Sie Uns   SiteMap